Home Overzicht Covid-19 snelteststraat geopend op Borchlandterrein

Covid-19 snelteststraat geopend op Borchlandterrein

0

Op het terrein van Borchland is er sinds vandaag  een particuliere covid-19-snelteststraat. Zorgbedrijf Lead Healthcare maakt daarbij gebruik van de door het Outbreak Management Team (OMT) geadviseerde sneltest van Abbott of Roche. De uitslag is er al binnen een kwartier en je moet vooraf reserveren. Een test kost je 99 euro exclusief btw.

Lead Helthcare richt zich vooral op bedrijven, scholen, zorginstellingen, maar ook particulieren kunnen er terecht. De test met neusswap wordt afgenomen door een getrainde zorgprofessional en het testresultaat is al binnen 15 minuten beschikbaar. Voor reizigers die negatief testen is er een reisdocument waarop staat dat jenegatief bent getest op covid19.

Positieve testresultaten worden doorgegeven aan de GGD ten behoeve van het Bron en Contact Onderzoek. Lead Healthcare heeft een Corona Expert Team, bestaande uit bij hun werkzame artsen en apothekers. Zij zijn medisch en farmaceutisch inhoudelijk verantwoordelijk.

Online reserveren via de website www.covidsnelteststraat.nl. Je kiest een locatie, datum en tijdslot.Het mooie is dat de testresultaten altijd binnen 15 minuten na afname worden gedeeld met de geteste persoon.