Home Overzicht 80’s hit-zanger John Waite (UK) in Q-Factory

80’s hit-zanger John Waite (UK) in Q-Factory

0

De Britse zanger John Waite (UK) komt naar de Q-Factory voor een bijzondere show. Hij is een van de grootste hit-zangers uit de jaren 80 en 90. Zowel als solo artiest als als de frontman van The Baby’s en Bad English heeft hij een flinke stapel hits opgebouwd in zijn inmiddels 40-jarige carrière. In deze show blikt hij terug op deze vier decennia en zal hij het publiek de tijdsgeest van de jaren 80 en 90 doen herbeleven.

Nederland maakt in 1977 massaal kennis met zijn fantastische stemgeluid als hij met de band The Babys een hit scoort met ‘Isn’t It Time’. Het is powerpop in optima forma. The Babys hebben daarna met ‘A Piece Of The Action’ en ‘Everytime I Think Of You’ nog meer hitparadesucces.

In 1980 start John Waite een solocarrière en ook die is zeer succesvol. Zowel als soloartiest als frontman van The Baby’s én Bad English scoorde hij vele hits. Zo behoren ‘Missing You’, ‘Isn’t It Time’ van The Baby’s en ‘When I See You Smile’ van Bad English nog steeds tot een van de meest geliefde nummers uit die tijd en zijn ze nog steeds dagelijks op de radio te horen.

John Waite op zondag 18 september om 20.00 uur in Q-Factory