Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Mass for the Endangered. In Artis Groote Museum

woensdag 27 november om 20:00

Mass for the Endangered, door een projectkoor en orkest met medewerking van twee kunstenaars, is een prikkelende en verbindende avond, waarin met medewerking van koor, orkest, spoken word en beeldpresentatie op verschillende manieren gereflecteerd wordt op de relatie tussen mens en natuur.

Het programma kent drie verschillende kunstuitingen die elkaar normaliter zelden tegenkomen, en ieder vanuit hun eigen invalshoek commentaar geven op hetzelfde onderwerp. Zowel deelnemers als publiek maken zo kennis met een verrassende en gelaagde reflectie.

De drie onderdelen komen samen in een avondvullend programma waarin de Mass’ oproep tot compassie, mededogen en gelijkwaardigheid centraal staan. De drie onderdelen laten het publiek stilstaan bij, en bezinnen op de ecologische crisis. We willen mensen verbinden en steunen in hun bezorgdheid over onze omgang met de natuur. Een universeel thema.

Na afloop is er gelegenheid tot uitwisseling met de uitvoerend kunstenaars; in het programmaboekje bieden we tips voor meer informatie en handelingsperspectief.

Gegevens

Datum:
woensdag 27 november
Tijd:
20:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Artis Groote Museum
Plantage Kerklaan 38-40 1018 CZ + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.