Home Overzicht Win gratis tickets | ADE Matinee met Ben Liebrand en dj-team van...

Win gratis tickets | ADE Matinee met Ben Liebrand en dj-team van UpgreatZ

0

Ben Liebrand bundelt op 20 oktober zijn krachten met het dj-team van UpgreatZ tijdens het ADE Matinee in Q-Factory. Hier hoor je de classics van toen en word je meegenomen op een trip ‘down memory lane’ met de ultieme mixmaster van radio Veronica.

Ben Liebrand wordt erkend als een van de Europese pioniers in de DJ- en dance muziekwereld. Hij maakte zijn radiodebuut in 1983 met zijn programma In The Mix op Radio Veronica en begon met de jaarlijkse Grandmix, een compilatie van de beste nummers van het afgelopen jaar.

2 x 2 Gratis tickets Maak kans op 2 tickets voor het ADE Matinee.
Stuur uiterlijk 18 oktober een mailtje naar [email protected] en vermeldt ‘ADE Matinee’, je naam en telefoonnummer.

In 1990 remixte Liebrand op verzoek van het platenlabel van Sting het nummer Englishman In New York. Deze remix behaalde uiteindelijk een vijftiende positie in de Britse singleslijst. Andere wereldberoemde remixen zijn Holiday Rap van MC Miker G & DJ Sven, In The Air Tonight van Phil Collins en diverse nummers van Salt-n-Pepa. Bij zijn set tijdens ADE Matinee gaat Liebrand een stapje verder en creëert deze remixes live. Het resultaat is een zeer herkenbare set met 100 procent uniek materiaal.

UpgreatZ is een vernieuwend muziek-en beeldconcept dat gebaseerd is op de beste songs uit de jaren ’70 en ’80. De bekende soul-, disco-, en funk-classics zijn perfect opgepoetst, geremastered, opnieuw geproduceerd en zorgvuldig opgebouwd zodat het lijkt alsof ze gisteren zijn gemaakt! DJ’s Florent Luckyx en Andrè van der Heijden en VJ remco Koenderman brengen dit concept naar de dansvloer.

ADE Matinee | Zondag 20 oktober | 16.00 tot 22.00 uur | 20 euro