Home Gezin Alle geboortezorg OLVG naar locatie Oost, op termijn naar West

Alle geboortezorg OLVG naar locatie Oost, op termijn naar West

0

Vanaf eind maart biedt het OLVG geboortezorg vanaf één plek:  locatie Oost. Bevallingen en zorg voor pasgeboren baby’s vinden dan daar plaats. Voor poliklinische afspraken kunnen patiënten nog wel terecht op beide OLVG locaties in West en Oost.  

Op de locatie West van het OLVG vindt de komende jaren nieuwbouw plaats. Op termijn zal de geboortezorg verschuiven naar OLVG, locatie West.

Door een tekort aan personeel is het niet meer mogelijk om geboortezorg op beide locaties te bieden, zegt het OLVG. ‘We bundelen onze krachten daarom op één locatie. In OLVG locatie Oost staan we met een compleet team klaar voor alle ouders en pasgeboren baby’s in deze betekenisvolle fase in het leven.’

Bevallingen vinden vanaf eind maart plaats op locatie Oost. Bevallen in locatie West van het OLVG is dan niet meer mogelijk. Voor afspraken bij de polikliniek kunnen patiënten nog wel terecht in beide locaties.

De overgangsfase kan even wennen zijn, waarschuwt het OLVG. ‘Wij doen ons uiterste best om de verandering zo goed mogelijk te begeleiden. Huidige patiënten houden dezelfde behandelaar.’