Home Overzicht Amsterdam Tigers terug op het ijs

Amsterdam Tigers terug op het ijs

0

Na weer een seizoen dat door de coronamaatregelen anders verloopt dan gehoopt, zijn wedstrijden tegen andere sportclubs en met publiek vanaf 26 januari weer toegestaan. IJshockey Nederland hervat dit weekeind de competities. Ook in de Jaap Edenhal wordt weer gespeeld.

Zaterdagavond 5 februari neemt het eredivisieteam van de Tigers, dat momenteel alleen de Eindhoven Kemphanen boven zich heeft staan in de competitie, het om 17.45 uur in de Jaap Edenhal op tegen de Yeti’s uit Breda. Praktisch probleem: het U21-team van de Tigers, dat eveneens op de tweede plek staat, speelt volgens de planning van IJshockey Nederland om 18.15 uur op dezelfde locatie tegen de Red Eagles uit Den Bosch. Waarschijnlijk wordt dit tijdstip verschoven naar 20.15 uur.

Alle Nederlandse clubs staan nog op dezelfde plek als voor het stilleggen van de competitie. De wedstrijden die in de afgelopen periode hadden moeten worden gespeeld, zijn allemaal beslist met gelijkspel.

Zaterdag 19 februari speelt het eredivisieteam van de Tigers in de Jaap Edenhal tegen Groningen. Op 13 en 27  februari spelen ze uit in Eindhoven en Tilburg. Daarna is bekend of het team de play-offs heeft gehaald. De wedstrijden die het U21-team op 12 en 27 februari tegen Eindhoven en Alkmaar speelt zijn beide in de Jaap Edenhal.

Kaarten voor de wedstrijden van het eredivisieteam op 5 en 19 februari zijn nu verkrijgbaar.