Home Overzicht Blondie en Nozem ondanks zieke baas toch naar het park

Blondie en Nozem ondanks zieke baas toch naar het park

0

Twee bouviers vermaken zich in het Oosterpark. De jongste trekt een baantje in de vijver, terwijl de oudste langs de oever rondsnuffelt en van de zon geniet. Ze zijn hier met Timo en Liëne, die hun baas helpen.

Lewis Daniëls

Timo werkt in de horeca en Liëne doet de marketing voor een levensmiddelenbedrijf. Sinds de lockdown zijn ze thuis. Ze meldden zich als vrijwilliger om mensen te helpen die nu niet de deur uit kunnen en werden gevraagd Blondie en Nozem uit te laten. Hun baas is door haar rug gegaan.

‘We willen graag zelf een hond, maar hadden  daar voor de crisis helaas geen tijd voor. Na de locdown misschien ook niet meer. Nu met Blondie en Nozem wandelen is daarom ook voor ons een uitkomst. De honden en het stel zijn al goed aan elkaar gewend.’ ‘We zijn in drie weken tijd al zes keer op pad geweest en dat gaat steeds prima.’ Mogelijk dat Timo en Liëne later alsnog een hond nemen. ‘Werken in de horeca is niet mijn einddoel. Wellicht dat ik overstap naar de ICT, dan kan ik veel vaker thuiswerken en tussendoor met de hond naar het park.’

Ook tijdens of na de crisis iemand helpen?
Check voorelkaarinamsterdam | wij-amsterdam