Home Eten&Drinken Breman Brasserie, het nieuwe restaurant van The Hoxton, Lloyd Hotel

Breman Brasserie, het nieuwe restaurant van The Hoxton, Lloyd Hotel

0

Het Lloyd Hotel is aan een nieuw leven begonnen. Het heet nu The Hoxton en het restaurant luistert naar de naam Breman Brasserie. Het restaurant zou best eens een nieuwe hotspot kunnen worden. Bij binnenkomst waan je je in een andere tijd met een iconische art-decostijl. Het is de hele dag geopend voor ontbijt, lunch en diner.

Voor een overnachting in het hotel moet je denken aan ruim 300 euro per nacht. Ook de prijzen in het restaurant op de begane grond zijn wat meer dan gemiddeld. Voor een cappuccino ben je 4,50 euro kwijt. Zin in een drankje, de keus is groot. Restaurant Breman serveert vanaf twaalf uur ’s middags lichte, gezonde lunchgerechten, met hoogtepunten zoals een selectie van lokale oesters, Gem Heart Caesar met radijs, ansjovis kruimels en vis van de markt met geconserveerde citroen en kappertjesboter. Komt goed uit als je chique trek hebt.

Naarmate de avond nadert zijn er meer stevige gerechten beschikbaar. Op de kaart zien we een dubbele kaasburger met Amerikaanse kaas, Reuben saus en ingelegde kool. En vispastei met friet, crème fraîche en Nederlandse kaviaar en een knapperige kabeljauw sandwich met tartaarsaus en dille, evenals de optie om kaviaar toe te voegen. Een bijzonder contrast met het verleden van dit historisch pand, gebouwd in 1921 om migranten te huisvesten die op weg waren naar Zuid-Amerika.

Overdag serveert de bar van Brasserie Breman vers geperste sapjes, thee en koffie van lokale partner LOT61. ‘s Avonds volgen er cocktail pitchers om te delen, natuurwijnen en ijskoud tapbier voor de warme zomeravonden op het terras met wel 270 zitplaatsen, waar de hele dag de zon schijnt als die beschikbaar is.

Breman Brasserie