Home Overzicht Brillenwinkel Eye Wish in Oostpoort is omgebouwd tot Pearle Studio

Brillenwinkel Eye Wish in Oostpoort is omgebouwd tot Pearle Studio

0

De winkel van Eye Wish aan de Waldenlaan krijgt een luxer gezicht en is omgedoopt tot ‘Pearle Studio’. Dat is een nieuwe winkelformule gericht op de consument die op zoek is naar een ‘optimale beleving en persoonlijke aandacht’ bij aankoop van een bril, zonnebril of contactlenzen. Alle honderd winkels van Eye Wish, eigendom van GrandVision Benelux, worden omgebouwd tot Pearle Studio. 

Pearle Studio kenmerkt zich naar eigen zeggen door een eigen huisstijl en interieur én oogexperts die service optimaal afstemmen op de behoefte van de klant. Klanten zijn nu verzekerd van persoonlijk en deskundig advies in hun zoektocht naar een luxer assortiment van merk(zonne)brillen die past bij hun eigen stijl. Klanten kunnen er terecht voor stijladvies, de laatste trends en kunnen kiezen uit een breed scala aan luxe merken zoals zoals Gucci, Fendi, Saint Laurent, Burberry en Porsche Design zijn allemaal verkrijgbaar.

Voor een bril, zonnebril of lenzen kun je in en rond winkelcentrum Oostpoort inmiddels terecht bij heel wat opticiens. In de Linnaeusstraat is er al een ‘gewone’ Pearlwinkel. In Oostpoort heb je een vestiging van Specsavers en op de Middenweg zijn Opticien Stork en Hans Anders en sinds kort ook Ace and Tate aanwezig met een vestiging.