Home Eten&Drinken Buurtgenoten bij De Nieuwe KHL: Alain Caron

Buurtgenoten bij De Nieuwe KHL: Alain Caron

0

De Nieuwe KHL bouwt deze winter samen met buurtgenoten aan een creatief netwerk in de Wintersalon Pittige Mosterd! Als buurtpodium wil De Nieuwe KHL de creativiteit in de Oostelijke Eilanden stimuleren en zo de buurt een oppepper geven. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we met toonaangevende gasten uit de buurt op zoek naar hun inspiratiebronnen.

In Pittige Mosterd! krijgen creatieven, (levens)kunstenaars en andere cultureel ingestelden uit de Oostelijke Eilanden een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van een bekende buurtgenoot. Deze editie is dat Alain Caron, een culinair fenomeen, een rasechte fijnproever van Franse origine. Alain is behalve restauranthouder, culinair schrijver en TV-kok. Voordat hij naar Nederland verhuisde stond de chef-kok in meerdere sterrenkeukens in Parijs.

De ontwapenende gastvrouw Maureen Kamphuis ontlokt de gast ontboezemingen over de successen en leerzame mislukkingen en over het geheime recept om de inspiratie op gang te houden. Put hij of zij kracht en energie uit een geheime liefde voor de natuur, een knotsgekke hobby, een bepaalde muziekstijl of een eetverslaving, om telkens weer creatieve hoogstandjes af te leveren? Je ontdekt het in Pittige Mosterd! Én je kunt zelf uitproberen of het voor jou ook werkt.

De wintersalon biedt je, naast deze onbetaalbare inside-information, een warme en open sfeer waarin je de wintergast én andere creatief ingestelde buurtgenoten beter kunt leren kennen. Stel vragen, deel je eigen ervaringen en luister naar die van anderen, en laat zo deze winter je eigen inspiratie tot bloei komen.

Pittige Mosterd | 28 november 20.30 uur | KHL | Oostelijke Handelskade 44 |