Home Overzicht Candy Dulfer & Friends voor show vol verrassingen naar Q-Factory

Candy Dulfer & Friends voor show vol verrassingen naar Q-Factory

0

Candy Dulfer kondigde het al aan in het tv-programma M. Op donderdag 5 september komt ze naar Q-Factory voor een show vol verrassingen.

Door haar prettige Hollandse nuchterheid zou je het bijna vergeten, maar onze eigen Candy Dulfer is een wereldster. Wereldwijd heeft ze maar liefst 2,5 miljoen albums verkocht en naast vele uitverkochte shows over de hele wereld heeft ze samengewerkt met de grootste sterren der aarde. Prince, Aretha Franklin, Beyoncé, Maceo Parker, Blondie, Herman Brood en Van Morrison. Ze stonden allemaal in de rij om met haar te mogen spelen.

Met Trijntje Oosterhuis, Shirma Rouse, Hans Dulfer en meer…

Muzikaliteit zit in de familie. Candy heeft de fijne kneepjes van het vak van vader en saxofoonheld Hans Dulfer geleerd. Hij liet haar van jongs af aan platen horen van Charlie Parker, Sonny Rollins en Illinois Jacquet. Voor ze het wist stond ze in het voorprogramma van Madonna, speelde ze op het podium met Prince en verkocht ze met Ladies of Soul driemaal de Ziggo Dome uit. Ze bracht het album Saxuality uit en publiceerde een autobiografie.

Tickets voor de exclusieve show vol verrassingen gaan zaterdag 6 juli om 10:00 uur on sale.