Home Overzicht Cursussen Plein Theater opmaat voor Vrije Vloer Festival

Cursussen Plein Theater opmaat voor Vrije Vloer Festival

0

Plein Theater daagt jou uit om jouw verhaal, scherpe reflectie op de corona-crisis, rebelse kijk op de wereld of persoonlijke fascinatie over het voetlicht te brengen. Het theater biedt een creatieve en inspirerende ruimte om jouw talenten te ontwikkelen en te schitteren op het Vrije Vloer Festival.

In diverse cursussen van september tot en met november kun jij je verdiepen in dansen, schrijven of het maken van theater. Onder begeleiding van gepassioneerde makers maak je een eindproduct dat gepresenteerd wordt op het tweede Vrije Vloer Festival van 14 tot en met 22 november; het festival voor persoonlijk experiment met eindeloze variaties en grenzeloze overschrijdingen.

De cursussen starten begin september en kunnen door iedereen worden gevolgd. Het enige dat je nodig hebt, is een hartstochtelijke drang om kunst te maken! Ook zijn er diverse losse workshops, masterclasses en livesessies te volgen. Zover de corona-maatregelen het toelaten vinden de cursussen en workshops zoveel mogelijk in het Plein Theater plaats en soms ook online.

Jouw tekst niet meer in de la, maar op het podium. Iedereen heeft een bijzonder eigen verhaal te vertellen over de eerste weken van de coronaperiode. Het Plein Theater wil jouw verhaal meemaken op het podium. Met lessen in creatief schrijven werk je aan een spoken poetry, monoloog of gedicht. Heb je al flarden van een tekst, dagboek of monoloog? Het Plein Theater biedt  masterclasses in een veilige omgeving om jouw verhaal te ontwikkelen en voor te dragen op het Vrije Vloer Festival.

Op 5 september en 12 september van 10.00 tot 13.00 uur zijn er open ochtenden om kennis te maken met de cursus Creatief Schrijven van Gita Hacham.

Deelname aan de cursus 50 euro
Aanmelden [email protected]
Er is plek voor twaalf deelnemers, vol = vol!
Check www.plein-theater.nl/meemaken