Home Uit In Oost TapasTheater verrast buurt met gratis concerten. Buurtgenoten kunnen nomineren

TapasTheater verrast buurt met gratis concerten. Buurtgenoten kunnen nomineren

0

Omdat het niet voor iedereen mogelijk is momenteel theater te bezoeken, organiseert TapasTheater tijdens Nationale Burendag – op zaterdag 26 september aanstaande – ‘TapasTheater Burendagconcerten’. Samen met singer-songwriter Raoul Michel trekt het theater de wijk in om buiten én op veilige afstand gratis concertjes te geven. Buurtgenoten kunnen hun buurman of vrouw te nomineren voor zo’n concert voor z’n eigen voordeur, in de binnentuin of onder het balkon.

Opgeven kan tot en met 16 september via [email protected]. Meer informatie is te vinden op www.tapastheater.nl/burendag.

TapasTheater biedt een unieke en award-winning combinatie aan van korte theatervoorstellingen, smaakvol easy dining en gezellig borrelen. Het theater heeft niet een voorstelling die de hele avond duurt maar drie voorstellingen van 20 minuten (in alle genres) in theaterzaaltjes in het souterrain. Omdat de shows meerdere keren per avond te zien zijn, kan publiek binnen komen en gaan wanneer ze wil.

Gratis podium voor theatermakers
Naast een nieuwe publiekservaring biedt TapasTheater ook een gratis podium aan theatermakers. Jonge talenten als Merol, Leids Cabaret Festival winnaar Lisa Ostermann en Amsterdams Kleinkunst Festival winnaar Rosa da Silva beleefden hun doorbraak bij TapasTheater. Maar ook gevestigde namen als Lone van Roosendaal, Alfred van den Heuvel, Tony Neef, Renée van Wegberg en Guido Spek hebben in TapasTheater met bijzondere voorstellingen hun grenzen verlegd.

www.tapastheater.nl/burendag