Home Oud Oost Dagbesteding Leger des Heils goes racing!

Dagbesteding Leger des Heils goes racing!

0

Aan elk commercieel belang kleeft een goodwill-circuit. Zo heeft auto-importeur Pon, supporter van de Formule 1 in Zandvoort, het Leger des Heils ingeschakeld om hun ‘Goodwill Buddy package’ samen te stellen: een tasje met onder meer mineraalwater, een mueslireep, oordopjes en zonnebrandcrème. Dat heeft ongetwijfeld meegewerkt aan het opnieuw grote succes van Max Verstappen.

Daan van Pagée

In het 50/50 Workcenter aan het Zeeburgerpad werkten deelnemers van de dagbesteding van het Leger des Heils in een ontspannen sfeer mee aan het succes van deze super Formule 1-race van Max Verstappen. De door hen samengestelde Goodwill Buddy packages werden uitgedeeld aan de duizenden fans in Zandvoort. Bijvoorbeeld om tijdens de opwinding, wanneer de autocoureurs elkaar op het strijdtoneel weer eens geen centimeter ruimte gunden, even een slokje mineraalwater te drinken om af te koelen. Of om een hap van de Goodwill mueslireep te nemen op dat moment waarop Max wel wat extra aanmoediging kan gebruiken.

Ook aan de hoog-sensitieve Circuit Zandvoortliefhebber was in het 50/50 Workcenter gedacht: oordopjes met een touwtje. En bezoekers met een gevoelige huid konden het voor, tijdens én na de race urenlang uithouden met hun Goodwill zonnebrandcrème.