Het reizend dansevenement Club Dans komt naar Jungle Amsterdam. Daar creëert het zoals altijd een plek voor iedereen, ongeacht leeftijd of achtergrond, om even lekker twee uur te dansen en ongecompliceerd uit je dak te gaan. In Club Dans ontmoet je andere generaties, buurtgenoten en muziekstijlen.

‘Club Dans is een ruimte waarin verleden en heden in elkaar overlopen en waar samenkomen belangrijker is dan tijd’, vertelt Marieke Josselet van Dance Connects. ‘We gaan dansen op de grootste hits van de jaren 60 tot de jaren 00. Dat zijn er best veel inderdaad, maar laat het maar aan DJ Gatinha over om er iets heel moois van te maken. Reken op een mix van disco, soul, electro, pop en een vleugje latin. Geniet van twee uur fun, vrijheid en (nieuwe) vrienden.’

Club Dans is een initiatief van Dance Connects Community, een organisatie die zich inzet om dans inclusief en toegankelijk te maken voor iedereen. Club Dans zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden om samen met cultuur- en buurtinitiatieven, dj’s, dansers en andere makers de stad een beetje beweeglijker, losser en leefbaarder te maken. Club Dans is gratis.

Club Dans Greatest Hits is op donderdag 19 oktober in Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26.
Inloop om 19.30 uur | Warm-up om 20.00 uur | Cool-down om  22.00 uur. Muziek door DJ Gatinha | Host zijn Diego Oliveira en Isi Odia.
Aanmelden kan op [email protected] | Gewoon binnen komen lopen kan en mag natuurlijk ook.