Home Overzicht De Zwijger sluit cultureel seizoen af met top IDFA docu’s in de...

De Zwijger sluit cultureel seizoen af met top IDFA docu’s in de open lucht

0

Het plein voor Pakhuis de Zwijger is van 5 tot en met 15 juli weer een openluchtbioscoop. Het documentairefestival IDFA vertoont dan een serie van acht topdocumentaires. Onder de noemer ‘IDFA By Night’ kun je in een strandstoel gratis meekijken naar de films buiten op het plein. Het is een perfecte gelegenheid voor een gezellige filmavond met vrienden, buren en relaties. 

Zoals ieder jaar sluit Pakhuis de Zwijger het culturele seizoen af met een aantal unieke documentaires.  Samen met partner IDFA heeft de Zwijger weer een mooi ‘IDFA By Night’ programma van acht documentaires samengesteld. Zo kun je kijken naar de debuutfilm van filmmaker Ketevan Kapanadze over een Georgisch vrouwenvoetbalteam, leer je over liefde vinden in coronatijd, of onderzoek je alle morele dilemma’s rond beeldopnamen in de film ‘All Light, Everywhere’. Van gender en seksualiteit tot politieke en morele kwesties – alle thema’s van deze tijd komen aan bod.

Het is een perfecte gelegenheid voor een gezellige filmavond met vrienden, buren en relaties. In onze agenda vind je alle documentaires van IDFA By Night. De toegang is gratis, maar reserveren per film is verplicht.

De films worden vertoond op het voorplein van Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179. Aanvang is steeds om 22.00 uur.