Home Overzicht Diemer honkbalclub moet aanschuiven bij OVVO maar vindt dat er te weinig...

Diemer honkbalclub moet aanschuiven bij OVVO maar vindt dat er te weinig ruimte is

0

De honk- en softbalvereniging TIW-Survivors moet vertrekken van Sportpark De Diemen en verhuizen naar de accommodatie van honkbalclub OVVO op Sportpark Middenmeer Voorland. Volgens de Diemer club is er echter te weinig ruimte voor beide verenigingen.

Het noodzakelijke vertrek is gevolg van een onlangs genomen besluit van de gemeenteraad van Diemen voor de herinrichting van Sportpark Diemen. Op de huidige plek van TIW-Survivors komen twee hockeyvelden voor Hockey Club Diemen, een extra voetbalveld voor SV Diemen, een handbalveld voor SV Zeeburg en een beachveld. Daardoor is er voor TIW-Survivors geen plaats meer en moet de club verhuizen naar OVVO op Sportpark Middenmeer Voorland.

In het Diemernieuws zegt Gregor Rossen, voorzitter van TIW-Survivors, dat een verhuizing van de club naar de accommodatie van OVVO niet mogelijk is. Volgens hem is er op de accommodatie van OVVO niet voldoende ruimte om alle teams van de twee clubs te laten trainen en spelen. Het is als het aan TIW-Survivors ligt nog geen gelopen race. De honk- en softbalclub gaat op korte termijn met juristen overleggen over de te volgen strategie.