Kijk naar buiten. De donkere maanden zijn nu echt aangebroken, maar niet gevreesd. Regisseur Martin Butler, kunstenaar/chef Alice Héron en performer I-Chen Zuffellato laten je bij Mediamatic een gastronomische en theatrale ervaring beleven om de melancholie te omarmen, de duisternis in te duiken en innerlijke rust te vinden.

Dinner of the damned is een veganistische 5 gangendiner, gecombineerd met traditionele en onconventionele kennis, kruidenwijsheden en remedies van over de hele wereld. The Dinner of the Damned bevat ingrediënten die bekend staan ​​om hun stemmingsverbeterende eigenschappen en genezende rouwrituelen. Martin en Alice nemen je mee op een culinair pad dat je gevoed, genezen en getransformeerd achterlaat terwijl je verbinding maakt met je gothic ziel.

In de serie Neo Futurist Dinner nodigt Mediamatic verschillende kunstenaars en koks uit om hun visie op het eten van de toekomst te presenteren. Hoe zijn de manier waarop voedsel, kunst, wetenschap en politiek met elkaar verweven? Je kunt het ontdekken bij Mediamatic op de Dijksgracht

Van woensdag 18 tot en met zondag 29 oktober. Let wel, de dresscode is Zwart. Check www.mediamatic.net