Home Overzicht Dode na schietincident in woning Lorentzlaan

Dode na schietincident in woning Lorentzlaan

0

Zaterdagmiddag vond een dodelijk schietincident plaats in een woning aan de Lorentzlaan in de Watergraafsmeer. Daarbij is een man aan zijn verwondingen overleden.

Rond 14.50 uur kreeg de politie de melding dat een persoon gewond was in een woning aan de Lorentzlaan. Ter plaatse bleek het slachtoffer een schotwond in het hoofd te hebben. Hulpdiensten hebben het slachtoffer gereanimeerd. Ondanks de reanimatiepoging overleed het slachtoffer aan zijn verwondingen.

Agenten hielden in totaal drie personen in de leeftijd van respectievelijk 22, 23 en 24 jaar. Zij waren ten tijde van het incident in de woning aanwezig en worden verdacht van mogelijke betrokkenheid bij het schietincident. De recherche doet onderzoek en loopt daarbij alle scenario’s uit die mogelijk van toepassing zijn. De recherche heeft onderzoek gedaan in de woning, sporen veilig gesteld en getuigen gehoord.

Heb je informatie met betrekking tot dit schietincident neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.