Home Overzicht Doneren aantrekkelijk door ANBI erkenning voor oost-online

Doneren aantrekkelijk door ANBI erkenning voor oost-online

0

Bij de Belastingdienst is oost-online ingeschreven als Algemeen Nut Beogende Instelling, ANBI. Daardoor zijn om donaties aan oost-online aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Daardoor is het aantrekkelijk om ons platform financieel te steunen.

Dagelijks houdt oost-online je op de hoogte van nieuws en informatie over Oost. Met hart voor de buurt. Ons platform wordt gemaakt door een redactie die bestaat uit vrijwilligers. We kiezen ervoor geen advertenties op te nemen. Om oost-online financieel mogelijk te maken vragen we je een kleine bijdrage in de kosten. Dat is nu extra aantrekkelijk omdat de donatie aftrekbaar is van de inkomstenbelasting.

In de Belastingwet en in de Geefwet staat wanneer giften aan een goed doel fiscaal aftrekbaar zijn. Dit gaat via de inkomstenbelasting. Voor bedrijven die vennootschapsbelasting betalen, gelden aparte regels. Voorwaarde voor belastingaftrek is dat het ontvangende goede doel een Algemeen Nut Beogende Instelling is zoals oost-online.

Blij met oost-online? Met een financiële bijdrage zorg je ervoor dat we je nieuws en informatie kunnen blijven bieden. Doneren kan vanaf 5 euro. Eenmalig met iDEAL of creditcard. Maar ook als vaste supporter kun je ons steunen met een periodieke bijdrage met je creditcard. Die kun je gemakkelijk weer stopzetten.

Nu doneren?

Bedrag

Je kunt ons ook ondersteunen via onze bankrekening NL26 INGB 0008 7554 51 ten name van stichting oost-online.amsterdam