Home Dwars Dwars door de buurt nummer 230 is verschenen

Dwars door de buurt nummer 230 is verschenen

0

Nu deze warme zomer ten einde loopt, is de redactie weer klaar voor een nieuw seizoen van Dwars, te beginnen met nummer 230. De krant ligt weer voor u klaar, met veel uiteenlopende onderwerpen, zoals groen, kunst en cultuur, wonen en ouderen.

Op 2 oktober a.s. verschijnt er ook een speciaal nummer van Dwars: de Straatnamenkrant. Een super dikke Dwars, gevuld met artikelen die Robert van Andel schreef over de geleerden naar wie veel straten in de Watergraafsmeer vernoemd zijn. Verder in deze speciale editie interviews met de bewoners van deze straten en de foto’s van Henk Pouw. De krant is te koop op verschillende plekken in ons verspreidingsgebied, onder andere bij de Linnaeus Boekhandel. Koop een exemplaar om zelf te bewaren of om cadeau te doen.

Het ziet er naar uit dat Dwars een nieuwe schrijver en een nieuwe fotograaf rijker is. Daar zijn we altijd erg blij mee. We zijn ook nog op zoek naar een nieuwe illustrator die soms een artikel wil voorzien van al dan niet grappige, rake illustraties. Dus beschikt u over een tekentalent, mail ons vooral!

De artikelen van Dwars 230