Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Growth. Theatervoorstelling in Koningin Máxima zaal van KIT

zaterdag 20 april om 18:30

€15,00

in de Koningin Máxima zaal van KIT is er een bijzondere theatervoorstelling door de Kids van Amsterdam. De voorstelling, getiteld Growth, wordt uitgevoerd door jongeren uit Amsterdam-Oost en gaat, in de woorden van de makers Luciano Hiwat en Angelo Omskerk, over ‘acceptatie, groei en steun.’

De afgelopen maanden hebben ze met de ‘kids’ hard gewerkt aan deze productie in de studio’s van KIT Live, waar de Kids van Amsterdam sinds oktober vorig jaar gehuisvest zijn. In afwachting van het gereedkomen van KIT Live’s eigen theaterzaal en dankzij de warme banden tussen de Kids van Amsterdam en KIT lag een optreden in onze monumentale zaal (450 stoelen) binnen bereik. Wij wensen de Kids van Amsterdam veel succes met de opvoering van Growth en kijken uit naar een spetterend optreden!
Kids van Amsterdam bieden kinderen en jongeren tussen de 5 en 25 jaar dans-, muziek- en theaterlessen in de speciaal voor dit doel ingerichte repetitieruimten van KIT Live. Daar kunnen ze hun talenten ontdekken en ontwikkelen. Aangezien talent niet gebonden is aan leeftijd ontstaan er groepen waarin jong en oud tijdens lessen en optredens op een leuke en intensieve manier met elkaar werken; ze ervaren samen een gevoel van trots.

Gegevens

Datum:
zaterdag 20 april
Tijd:
18:30
Kosten:
€15,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

KIT Koninging Maximazaal
Mauritskade 63 1092 AD + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.