Het Amsterdams Stadscircus komt deze maand met de nieuwe voorstelling Bagage naar drie locaties in Oost. Koffers vol kunsten torsen de Magic artiesten met zich mee. Vrachtwagens vol verrassingen en een circustent vol nieuwe belevenissen om het publiek mee in te pakken.

Circusartiesten zijn echte reizigers en voelen zich overal thuis. Dit jaar zijn er artiesten uit Finland, Kenia, Polen en Nederland naar het Magic Circus gereisd. Met of zonder bagage vliegen ze door de lucht aan een triple trapeze zonder vangnet, jongleren met grote ringen, begeven zich in gevaar in dolgedraaide hoepels, fietsen op halve fietsen en lachen samen met het publiek om Nederlands beste circuskomiek. En dat alles in een magische mengeling vol illusies.

Bagage, je kunt niet zonder. Letterlijk en figuurlijk. Iedereen heeft een rugzakje met emotionele bagage die maakt wie we zijn. We dragen die bagage, onze identiteit, mee op onze levensreis. Maar je hoeft niet alles zelf te dragen. In het Magic Circus zie je dat je best elkaars lasten kunt dragen. Want leven doe je samen.

Magic Circus schittert dit jaar op drie locaties in Oost. Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 mei in Park Somerlust bij l’Osteria, van woensdag 15 tot en met woensdag 22 mei in het Oosterpark bij de muziekkoepel en van vrijdag 7 tot en met zondag 9 juni aan de Radioweg  in de Watergraafsmeer.

Met ‘Bagage’ bewijst het Magic Circus alweer dat het mogelijk is om modern circus gezellig te maken voor de hele familie. Pak ze bij elkaar en reis af naar het Magic Circus, het oudste én modernste tentcircus van Nederland.

Kinderen van 3 tot en met 14 jaar met een geldige Stadspas kunnen samen met één begeleider voor slechts één euro per persoon de voorstelling bijwonen. Voor wie geen Stadspas heeft: kortingsbonnen zijn te vinden in winkels met een circusposter. Kaarten zijn verkrijgbaar via de www.magic-circus.nl of vanaf 30 minuten voor elke show aan de circuskassa.