Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Around the world with Metropole Cellos. Op terras van Muziekgebouw

vrijdag 23 augustus om 21:00

€18,00

De succesvolle Terrasconcerten van Muziekgebouw aan ’t IJ krijgen deze zomer een vervolg met een nieuwe reeks van kleinschalige concerten op hoog niveau.

De cellisten van het Metropole Orkest vormen samen een kwartet: Metrocelli. In 2021 verscheen hun gelijknamige album, uiteraard met een breed palet aan stukken: van de Buena Vista Social Club tot Nirvana. De vier cellisten zijn nu eenmaal specialisten in cross-over. Met een flinke dosis creativiteit en improvisatie brengt het kwartet klassiekers uit dance, pop en licht-klassiek, waaronder enkele parels uit het Metropole-repertoire. De arrangementen zijn van eigen hand.

Geheel in de traditie van het Metropole Orkest laat de cellogroep een veelzijdig geluid horen. Joel Siepmann, Emile Visser, Annie Tångberg en Jascha Albracht delen een brede muzieksmaak, grote kennis van zaken en een fijn afgestelde antenne voor catchy tunes. Behalve songs van het album spelen ze ook een aantal eigen stukken en nieuwe bewerkingen.

Gegevens

Datum:
vrijdag 23 augustus
Tijd:
21:00
Kosten:
€18,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.