Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Valtifest. Festival op Kaap Oost

zaterdag 24 augustus om 13:00 tot 23:00

Met absurde trots presenteert Valtifest het thema van dit jaar: ER WAS EENS… Een parodie op alles wat je dacht te weten over sprookjes en nog zóveel meer!

Geloof je in Sinterklaas? In Roodkapje en de zeven aliens? Als je in de spiegel kijkt, ben jij het dan écht? Droom je? Knijp ’s in je arm… lees je deze tekst vanuit een parallel universum? Zijn deze woorden gegenereerd door AI? Heb je ook last van een klopgeest? Wat is je favoriete filter? Is Harry van de pot gerukt? Word je belazerd door alternatieve feiten? Hoeveel CO2 stoot een heksenbezem uit? Ben je een fantast? Is Repelsteeltje een hoax? Is alles schone schijn? OMG… heb je het laatste nieuws in de Fabeltjeskrant gelezen? Worden luchtkastelen gevuld met gebakken lucht? Is God gefotoshopt? Ben je gehersenspoeld door algoritmes? Of sta je met beide voeten stevig op de grond? Zo ja: besef je dat er meer tussen hemel en aarde bestaat en dat er onderaards iets heel anders gaande is?

Wie is wat, waar en waarom?
Weet jij het nog?!
Zóveel vragen… zó weinig houvast.

Gegevens

Datum:
zaterdag 24 augustus
Tijd:
13:00 tot 23:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Kaap Oost
Zuider IJdijk 10 1095 KN + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.