Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Bomenwandeling. Op tuinpark Nieuwe Levenskracht

zaterdag 4 mei om 13:30

Gratis

Tuinpark Nieuwe levenskracht organiseert een wandeling langs mooie, bijzondere en ecologisch belangrijke bomen op het tuinpark. De wandeling is bedoeld voor tuinders, buurtbewoners en andere geïnteresseerden.

Recent zijn alle bomen op het tuinpark door mensen van de Groencommissie geïnventariseerd. In totaal zijn 349 bomen vanwege hun omvang, soort, schoonheid en ecologische waarde op een lijst geplaatst, hiervan zijn 56 bomen als monumentaal beoordeeld, die we extra moeten koesteren. Er is een grote variatie aan bomen te zien op Nieuwe Levenskracht, er zijn meer dan 100 verschillende soorten. Tijdens de wandeling zal Simon Buisman hier meer over vertellen, waarbij hij uitgebreider ingaat op een 5-tal soorten waardevolle bomen.

We verzamelen om 13.30 uur bij de kantine, waar u een kopje koffie of thee kunt genieten. Om 14.00 uur vertrekken we voor een wandeling van ongeveer 1,5 uur over het park. Deelname is gratis. We stellen het wel op prijs als u zich vooraf aanmeldt bij Jaap van der Veen, e-mail [email protected].

Gegevens

Datum:
zaterdag 4 mei
Tijd:
13:30
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Tuinpark Nieuwe Levenskracht
Voorlandpad 21 1098 TZ + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.