Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Yogaconcert met Dodenherdenking. In Jungle Amsterdam

zaterdag 4 mei om 11:00

€25,00

Op 4 mei een speciaal herdenkingsconcert om stil te staan bij de erfenis van onze voorouders, van hen die ons achterlieten, om te rouwen en daarmee ons hart te warmen. Dymphi Peeters zal met haar kora en zang zorgen voor muziek en klank die met recht ‘helend’ mag worden genoemd.

André Meeusen bouwt de yogales rond gedichten die passen bij het thema, met werk van Wendell Berry, John O’Donohue en Kahlil Gibran.

De deelnemers zullen actief bijdragen aan dit rituele yogaconcert. Tijdens een ceremonie is gelegenheid om een meegenomen kleinood op een altaar te leggen, de yogahoudingen zullen symbolisch de vorm aannemen van gebeden en offers. Breng daarom een voorwerp mee dat past bij het thema of iets voor jou persoonlijk betekent. Dit yogaconcert wordt opgedragen aan ‘zij die stierven’: slachtoffers van de oorlog, doden in de concentratiekampen, maar ook onze eigen naasten, mensen om ons heen die we verloren en meedragen in ons hart.

Check hipsy.nl/song-of-yoga

Neem een matje mee, en eventueel een waterflesje en props. Als je geen matje hebt, kun je er een lenen uit een beperkte voorraad. De instructies en poëzie zijn tweetalig. Voor de ceremonie is het fijn als je een voorwerp of kleinood meeneemt dat iets voor je betekent of je aan iemand herinnert – dit kan een steen zijn, een beeldje, een geplukte bloem of wat dan ook dat voor jou past.

Gegevens

Datum:
zaterdag 4 mei
Tijd:
11:00
Kosten:
€25,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Jungle Amsterdam
Tweede van Swindenstraat 26 1093 VS + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.