Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Cocktail van flamenco, klassiek en jazz. Op terras van Muziekgebouw

zaterdag 13 juli om 21:00

€18,00

De succesvolle Terrasconcerten van Muziekgebouw aan ’t IJ krijgen deze zomer een vervolg met een nieuwe reeks van kleinschalige concerten op hoog niveau.

María Marín zang, gitaar, composities
Antonio Moreno Glazkov trompet

Zangeres, gitarist en componist María Marín is een opwindende nieuwe stem in de flamencowereld, die op geheel eigen wijze allerlei invloeden laat versmelten, van authentieke flamenco tot jazz en klassiek. Voordat ze dit najaar door Nederland toert, deelt ze vanavond voor het eerst het podium met een andere muzikale veelvraat, trompettist Antonio Moreno Glazkov. Samen scheppen ze een originele klankwereld.

Marín studeerde klassiek gitaar in Sevilla en in Den Haag en het was in Nederland dat ze gegrepen werd door de flamenco uit haar thuisland. Niet alleen combineert ze de werelden van flamenco en klassiek, ook zingt ze haar eigen teksten, waarin een echo van de dichter Federico García Lorca resoneert. Trompettist Moreno is zowel beïnvloed door moderne componisten als Olivier Messiaen en Igor Stravinsky als door folk en jazz – en flamenco natuurlijk.

Koop een ticket à € 18,00 voor een concert met borrel óf een concert met diner. Alle consumpties (eten/drinken) reken je ter plekke af op het terras.

Gegevens

Datum:
zaterdag 13 juli
Tijd:
21:00
Kosten:
€18,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.