Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Diner en film MEER – de strijd om de laatste akkers van Amsterdam. In de Meevaart

woensdag 22 mei om 19:00 tot 22:00

€7,00

Op de dag van de biodiversiteit komen we samen in buurthuis De Meevaart voor een biologische, veganistische maaltijd en de prijswinnende film MEER – de strijd om de laatste akkers van Amsterdam. Na afloop is er ruimte voor vragen aan Iris Poels die al jaren betrokken is bij de Lutkemeerpolder. Neem vooral je buren, vrienden, opa en oma mee!

Over de film: In de Lutkemeerpolder in Amsterdam-West liggen de laatste biologische landbouwgronden van de stad Amsterdam. Eeuwenlang maakten boeren en hun akkers deel uit van de stad, maar nu is er nog maar één stukje over. En precies daar heeft de gemeente enorme distributiecentra gepland. Filmmaker Bart Melief volgde drie jaar lang de ontwikkelingen rond de Lutkemeerpolder en het protest daartegen.

19:00 uur veganistisch & biologisch diner | 20:00 uur start film.
Kosten € 7,00 (diner) daarnaast wordt, voor wie het kan missen, een donatie voor permacultuurtuin Anna´s Tuin & Ruigte op prijs gesteld.
Taal film: Nederlands, Engels ondertiteld.
Aanmelding stuur uiterlijk 20 mei een mailtje naar [email protected]
Trailer vimeo.com/810066671

Gegevens

Datum:
woensdag 22 mei
Tijd:
19:00 tot 22:00
Kosten:
€7,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Meevaart
Balistraat 48a 1094 JN + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.