Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Dulfer & Witteveen. Op terras van Muziekgebouw

vrijdag 16 augustus om 21:00

€18,00

De succesvolle Terrasconcerten van Muziekgebouw aan ’t IJ krijgen deze zomer een vervolg met een nieuwe reeks van kleinschalige concerten op hoog niveau.

Tegenpolen zijn ze, saxofonist Deborah Witteveen en fagottist Thomas Dulfer, zowel muzikaal als persoonlijk. Extravert versus introvert, emotioneel versus beschouwend. Wat ze gemeen hebben is hun ontzagwekkende talent. Met heel diverse muziek, van barok tot hagelnieuwe composities, onderzoeken Dulfer en Witteveen vanavond de tijd waarin wij leven. Ze dagen elkaar uit en vullen elkaar aan in een verrassend en openhartig concert.

Sinds 2017 vormen Dulfer en Witteveen een duo en twee jaar geleden waren ze finalisten in de prestigieuze wedstrijd Dutch Classical Talent. Beiden zijn met onderscheiding afgestudeerd en timmeren ook solo aan de weg. In dit programma etaleren ze hun brede blik én stellen prikkelende vragen: is het voor het publiek eigenlijk van belang wie de musicus is als persoon? Hoe ga je als musicus om met de waan van de dag? Waar ben je bang voor? Waar hoop je op?

Gegevens

Datum:
vrijdag 16 augustus
Tijd:
21:00
Kosten:
€18,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.