Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Familie Vermi-Celli (5+). In het Bimhuis

zondag 28 april om 14:00

€15,50

Valentina verlangt naar een BFF. Een Best Friend Forever. Want in haar familie is zij het vreemde eendje, het zwarte schaap, of nog erger: ‘anders’. Op een dag besluit ze het huis te verlaten. Op zoek naar iemand die haar wel begrijpt. In deze reis vol ontberingen ontmoet Valentina de muzikale goeroes van het gevoel. Met hun instrumenten tonen zij haar alle hoeken van hun emoties. Als Valentina haar emoties beheerst zal ze vrienden kunnen maken. Toch? Over het wankele evenwicht tussen je aanpassen en jezelf zijn. En hoe ingewikkeld dat soms is.

In de muziektheatervoorstelling Familie Vermi-celli deelt zangeres/actrice Myrthe van der Vuurst de Vries het podium met de jonge cellisten Chieko Donker Duyvis, Simon Velthuis en percussionist Eric Robillard (Percossa). Met aanstekelijke liedjes van Jan Groenteman en klassiek cellorepertoire.

Familie Vermi-celli is een coproductie van Theater Jaski en Cello Biennale Amsterdam. Na het succes van de voorstelling tijdens het festival in 2022, is deze in de aanloop naar het festival in 2024 nog één keer te zien!

Uitvoerenden
Myrthe van der Vuurst de Vries zang en spel
Chieko Donker Duyvis cello, spel en zang
Simon Velthuis cello, spel en zang
Eric Robillard percussie en spel
Kiki Jaski concept, script en regie
Jan Groenteman muziek, liedteksten en arrangementen
Thomas Beijer arrangementen
Sanne Oostervink decor, kostuums
Desiree van Gelderen lichtontwerp
€ 15,50 | € 12,50 reductie

Gegevens

Datum:
zondag 28 april
Tijd:
14:00
Kosten:
€15,50
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Bimhuis
Piet Heinkade 3 1019 BR + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.