Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Jazz@H’ART Museum Keti Koti-editie

zondag 30 juni om 15:00 tot 18:00

€10,00

Jazz@H’ART Museum Strijk neer in de zonnige binnentuin en geniet van live jazzoptredens verzorgd door getalenteerde jazzmusici van het Conservatorium Amsterdam en gepresenteerd door DJ Von Rosenthal. Samen zullen ze intieme en swingende avonden gaan neerzetten.

Dit jaar staat H’ART Museum twee dagen lang in het teken van Keti Koti, de dag waarop de afschaffing van de slavernij wordt gevierd en herdacht. Op zondag 30 juni organiseert het museum samen met Waterkant Amsterdam een bijzonder muziekfestival. De line-up, met verschillende artiesten en muziekstijlen, vertegenwoordigt een groot aantal landen en werelddelen waar slavernij was en slavenhandel werd gedreven. Het publiek kan rekenen op dj’s als Inkedrebelle, Travis Allen en op live performances van This is Lema & Kyara Shereen, Micheal Ekow & May, maar ook spokenword-artiest Safiya Juliana draagt voor.

Keti Koti-editie in samenwerking met creatieve hotspot Waterkant Amsterdam

Gegevens

Datum:
zondag 30 juni
Tijd:
15:00 tot 18:00
Kosten:
€10,00
Activiteiten Categorie:

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.