Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Indian Summer Concert. In De Nieuwe KHL

zondag 30 juni om 16:00

€15,00

De gepassioneerde zangstudenten van Evi De Jean én vocaal ensemble Indian Summer sluiten hun zangseizoe feestelijk af op het podium van De Nieuwe KHL.

De zangstudenten van Evi De Jean én vocaal ensemble Indian Summer openen hun strot en hun hart en laten uit volle borst horen dat zingen hun grote passie is. Elke solozanger zingt vol overgave een lied dat na aan het hart ligt en geeft het publiek zo een kijkje in de ziel. Een heel persoonlijk en gevarieerd muzikaal programma is het resultaat.

Indian Summer is een gloednieuw Amsterdams zang ensemble onder leiding van Evi. Deze groep jonge vrouwen zingen met hun prachtige, krachtige stemmen een repertoire zo kleurrijk als een Indian Summer. Ze combineren Balkan klanken met Indie pop en Haïtiaanse muziek met close harmony. De middag wordt begeleid door een geweldige live band en natuurlijk wordt het programma vrolijk aan elkaar gepraat door master of ceremony Evi De Jean! Het belooft weer één groot, hartverwarmend muzikaal feest te worden.

 

Gegevens

Datum:
zondag 30 juni
Tijd:
16:00
Kosten:
€15,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.