Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Neighbourhood clean-up. Bij The Social Hub Amsterdam City

maandag 22 april om 12:00

Wil jij een positieve verandering in je buurt teweeg te brengen? In een samenwerking met The Social Hub City nodigen we je uit voor een neighbourhood clean-up op 22 april. Dit evenement is meer dan een schoonmaakactie; het is een kans om echt verbinding te maken met de mensen om je heen. Door slechts 30 minuten van je tijd te investeren, kunnen we samen een merkbaar verschil maken in de buurt van Amsterdam-Oost.

Samen pakken we het zwerfafval aan, maken we onze omgeving mooier en versterken we de band met onze buurt. Wij zorgen voor al het benodigde materiaal, dus je hoeft alleen maar je enthousiasme mee te nemen. Daarbij krijg je de kans om kennis te maken met je buren, terwijl we samen de handen uit de mouwen steken voor een goed doel.

Omdat we deze actie rond lunchtijd houden, zullen er dankzij The Social Hub ook drankjes en broodjes beschikbaar zijn om je energie op peil te houden.

Aanmelden

 

Gegevens

Datum:
maandag 22 april
Tijd:
12:00
Activiteiten Categorie:

Locatie

The Social Hub Amsterdam City
Wibautstraat 129 1091 GL + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.