Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Philip Kroonenberg. In De Nieuwe KHL

zondag 19 mei om 16:00

€20,00

Al meer dan 40 jaar is Phillip een van de toonaangevende Americana-muzikanten in Nederland. Zijn nieuwe plaat heet ‘Wherever You Are’ en komt in februari dit jaar uit bij Excelsior. Philip zingt op deze 1e Pinksterdag de liedjes over zijn leven met zijn geliefde Jellie Brouwer.

“In 2019 bracht Excelsior mijn album Some More Time uit. De liedjes voor die plaat schreef ik in de wachtkamers van de ziekenhuizen waar ik met mijn vrouw Jellie Brouwer was. We kregen dankzij de operaties en behandelingen inderdaad nog wat tijd.  Einde 2022 bleek Jellie opnieuw ziek te zijn en deze keer was er geen zicht meer op genezing. Ook pogingen om verlenging van tijd te krijgen strandden. Ze is 18 juni 2023 overleden.
Weer schreef ik liedjes in de wachtkamers van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Veertien liedjes die als een foto van die periode het verhaal vertellen. Het vijftiende lied  gaat over de situatie na 18 juni. Hoe het nu is.“

Bij dit optreden op Eerste pinksterdag in de Nieuwe KHL speelt Philip de liedjes die over deze geschiedenis gaan en ook over de tijd waarin hij Jellie ontmoette. Tussendoor vertelt hij het verhaal.

Gegevens

Datum:
zondag 19 mei
Tijd:
16:00
Kosten:
€20,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.