Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

TOETI (4+): IJsbeerINC. In het Plein Theater

zondag 26 mei om 15:00

€13,50

Een smakelijke reis over ijs maken in een veranderende wereld. Gio en Cipe zitten te vissen in een lelijke, vieze, warme, stinkende stad. Wanneer ze een oude ijsmachine opvissen, krijgt Cipe plots een idee. ‘Ik wil ijs maken voor de hele stad: een toeti per tutti!’

Maar hoe kom je aan zoveel ijs? Op de Noordpool natuurlijk! Eindelijk op avontuur! De wereld blijkt groter, mooier en gevaarlijker dan ze ooit hadden kunnen bedenken. Eenmaal op de Noordpool komen ze een ijsbeer tegen. Kan hij hen soms aan ijs helpen? En wat zal er gebeuren als straks alle ijsmachines op volle kracht draaien?

TOETI (4+) is een beeldende voorstelling met twee spelers, poppen, live muziek en video. Het is het derde deel van het diner-drieluik van IJsbeerINC. dat laat zien waar eten vandaan komt en wat dat doet met de wereld om ons heen. Een speelse voorstelling waarin de verbeelding aan de macht is met een ijsje toe!

Pssst… Wist je dat bijna al het decor in TOETI van plastic zeeafval is gemaakt?

Gegevens

Datum:
zondag 26 mei
Tijd:
15:00
Kosten:
€13,50
Activiteiten Categorieën:
, ,

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.