Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Kruk, Koffie, Kop houden. Theatrium Sinistrum bij Crea

zondag 26 mei om 14:00 tot 22:05

€7,50

Het verhaal van Theatrium Sinistrum begon twee jaar geleden op een dieptepunt van één van de bestuursleden. Zij vertelde dat ze zich die dag op coschap had gevoeld als een wandelende afvalzak. We herkenden dit allemaal gelijk. Lachend zei iemand: ‘hoe grappig zou het zijn om een toneelstuk te maken waarin we allemaal in vuilniszakken staan te dansen?’.

Daar moesten we hard om lachen en de dag was gered. Hierdoor ontstond ons besef van hoe belangrijk het is om een uitlaatklep te hebben voor alle uiteenlopende ervaringen die je tijdens je coschappen meemaakt. En wat is er nou mooier dan een uitlaadklep met een flinke dosis humor en creativiteit. Toen wat later de kans voorbij kwam om dit met steun van het Wildcard project voor vitaliteit verder vorm te geven, was het Theatrium Sinistrum een feit. Met een enthousiaste groep studenten hebben we hard gewerkt om jullie op een co-mische manier een inkijkje te geven in de gevoelswereld van een coassistent.

Theatrium Sinistrum is een theaterproject opgezet door coassistenten van de Universiteit van Amsterdam.

Gegevens

Datum:
zondag 26 mei
Tijd:
14:00 tot 22:05
Series:
Kosten:
€7,50
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Crea Theater
Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.