Home Overzicht Factory of Dance de ultieme hot spot tijdens ADE

Factory of Dance de ultieme hot spot tijdens ADE

0
Skyline Sessions van Lucas & Steve in Q tijdens ADE.

Tijdens het Amsterdam Dance Event kun je je in Q-Factory dag en nacht onderdompelen in alles wat te maken heeft met dance muziek en entertainment. Met academies, conferenties, gaming area’s, business area’s en natuurlijk vijf nachten met de grootste namen en de allergrootste EDM DJ’s ter wereld.

Q-Factory pakt van woensdag 16 tot en met zondag 20 oktober groots uit met de ‘Factory Of Dance’ en ontvangt toppers als Bassjackers, Firebeatz, W&W, La Fuente, Lucas & Steve, Dannic, Ben Liebrand en enkele hele speciale special guests. De crème de la crème, de absolute top van de EDM scene zie je tijdens ADE in Q.

75 uur met 50 DJ’s en artiesten bij SLAM!
Radiozender SLAM! is dit jaar van de partij en pakt als partner van Q-Factory uit met de MixMarathon XXL. Gedurende 75 uur komen ruim 50 DJ’s en artiesten langs om hun set live vanuit de speciale livestudio in de kelder van Q-Factory te draaien. De SLAM! MixMarathon XXL is van woensdag 16 tot en met zaterdag 19 oktober niet alleen live te horen op SLAM!, maar ook te zien op SLAM! TV en YouTube. Tune in voor de beste dancetracks van dit moment.

De beste gamers nemen het tegen elkaar op
Spinning’ records komt op woensdag 16 oktober voor het eerst naar Q-Factory met een spectaculaire clubavond, leerzame middag en een game tournament. Tijdens de Spinnin’ Academy leer je alles over de muziekindustrie aan de hand van masterclasses, seminars en Q&A’s met meester DJ’s uit de scene. Tijdens het game tournament nemen de beste gamers het tegen elkaar op met Call Of Duty: Black Ops 4 en Fifa 20. Spinnin’ Sessions komt dit jaar terug met een te gekke line-up tot in de vroege uurtjes. Verwacht exploderende sets van DJ’s als Bassjackers, Firebeatz, La Fuente en Madison Mars.

Rave Culture met hardstyle, trance en big room DJ’s
Op donderdag 17 oktober komen de grootste hardstyle, trance en big room DJ’s naar Q-Factory tijdens ‘Rave Culture’. Verwacht sets van o.a. Andrew Rayel, Blasterjaxx, Darren Styles en een van de meest veelbelovende Nederlandse DJ duo’s W&W. Heb je nog geen ticket, jammer want het event is uitverkocht.

Skyline Sessions met Lucas and Steve
Lucas and Steve komen voor het derde jaar op rij terug op vrijdag 18 oktober met de Skyline Sessions. Het belooft een onvergetelijke editie te worden met een ijzersterke line-up en spectaculaire lichtshow. The sky is the absolute limit! Breath Carolina, Dastic, Deepend, The Him, Jay Hardway en vele anderen zie je deze avond/nacht in de Factory of Dance.

Grote belangstelling voor Revealed Night
Neem een kijkje in de wereld van Revealed Recordings op zaterdag 19 oktober overdag tijdens de Revealed Conference. Meng jezelf in panels met beroemde DJ’s. ’s Avonds pakt Revealed het groots aan, met grote talenten van het label zoals Dannic, Dr. Phunk, Kaaze, Maddix en Mr. Black. De belangstelling voor de Revealed Night is groot en al uitverkocht.

Classics van toen tijdens de ADE Matinee
Op zondag 20 oktober bundelt Ben Liebrand zijn krachten met het DJ team van UpgreatZ tijdens de ADE Matinee. Hier hoor je de classics van toen en wordt je meegenomen op een trip ‘down memory lane’ met de ultieme mixmaster van radio Veronica. Dans mee op de fijnste disco, funk en soul hits uit de jaren 70 / 80 en sluit ADE geheel in stijl af.

Check Factory of Dance