Home Overzicht Gewapende overval bij Febo Galileïplantsoen

Gewapende overval bij Febo Galileïplantsoen

0

Febo aan het Galileïplantsoen is maandagavond rond 20.45 uur overvallen. Twee medewerkers van de snackbar kregen de schrik van hun leven. Rond 20.45 uur, kort voor sluitingstijd, stond uit het niets een man met een mes in de snackbar. Deze nog onbekende man maakte direct duidelijk dat het om een overval ging.

Een van de medewerkers werd met fors geweld tegen de grond geduwd. Zodra de buit uit de kassa binnen was, ging de verdachte er rennend vandoor in de richting van sportpark Middenmeer Voorland.

Mogelijk is de verdachte via een zij- of achteringang de snackbar binnen gekomen. Daarvoor heeft hij zich mogelijk enige tijd opgehouden in de omgeving van de snackbar, voordat hij zijn slag zou slaan.

Het onderzoeksteam komt graag in contact met mensen die die bewuste avond iets opvallends hebben gezien of gehoord, of misschien de verdachte ergens hebben gezien. Het gaat om een man met een donker getinte huidskleur, ongeveer 23 tot 30 jaar oud, ongeveer 1.75 cm tot 1.80 lang, droeg een zwart mondkapje, een zwarte regenjas met een capuchon over zijn hoofd en een zwarte regenbroek.

Contact met de politie kan via 0900 8844. Anoniem bellen via 0800 7000.