Home Overzicht Fonds voor Oost heeft nu spreekuur in de Oba Javaplein

Fonds voor Oost heeft nu spreekuur in de Oba Javaplein

0

Het Fonds voor Oost is al jaren de organisatie die groene, sociale, spetterende, creatieve ideeën voor Oost helpt te realiseren. In de Oba op het Javaplein heeft het fonds nu maandelijks een spreekuur voor iedereen die een initiatief heeft.

Het Fonds voor Oost is het buurtfonds waar mooie initiatieven uit Oost samenkomen met betrokken buurtbewoners, lokale ondernemers en andere gevers uit de buurt. Het fonds ondersteunt kleinschalige initiatieven die als doel hebben om de buurt mooier, groener of veiliger te maken. Projecten waar buurtbewoners actief bij betrokken zijn, die mensen met elkaar verbinden en die de saamhorigheid in het Oost vergroten. Iedereen met een goed idee voor Oost kan een aanvraag van maximaal € 1.500 aanvragen bij het buurtfonds.

Fonds voor Oost is er voor iedereen die wil bijdragen aan een mooiere buurt. Ons steunen kan al vanaf een euro en voor aanvragers zijn er geen ingewikkelde aanvraagprocedure of hoge eisen. Zo simpel is het, om iets goed te doen voor de buurt.

Het spreekuur is op woensdag 20 september, 11 oktober, 8 november en 6 december van 10.00 tot 12.00 uur in Oba Javaplein.