Home Dwars nieuws Geleerden en straatnamen gebundeld

Geleerden en straatnamen gebundeld

0

Op 2 oktober verschijnt een speciale uitgave van Dwars. In deze eenmalige editie zijn de 28 afleveringen van Geleerden en straatnamen in de Watergraafsmeer gebundeld. De afgelopen jaren waren die verhalen van Robert van Andel te lezen in Dwars. Aan elke aflevering is door Frans van Lier een miniportretje toegevoegd van een bewoner uit één van de genoemde straten.

De foto’s – van straten, geleerden en bewoners – zijn van Henk Pouw. Ron de Wit heeft gezorgd voor de opmaak van de pagina’s.

Vanaf 2 oktober is de speciale krantenuitgave van wel 64 pagina’s te koop bij de Linnaeus Boekhandel – Middenweg 29 -. De prijs is € 7,50.

Te bestellen is de krant ook. En dat kan al nu. Voor € 10,00 wordt ie bij je thuis bezorgd. Natuurlijk wel pas op zijn vroegst in de week van 2 oktober. Betaling kan contant aan de deur, een medewerker van Dwars bezorgt ‘m. Als je het bedrag overmaakt naar de rekening van Dwars – NL63 ASNB 0706 8038 17 t.n.v. A.J. van Tol – onder vermelding van straatnamenkrant, krijgt u de krant in uw brievenbus.

In grotere aantallen kan dit speciale nummer ook worden besteld. In dat geval is het goed om te bellen naar Arie van Tol – 06 4280 7805 – om daar nadere afspraken over te maken. Bestellen kan telefonisch (hetzelfde nummer), maar de voorkeur heeft de mail. Waarbij je dan behalve je naam in ieder geval ook je adres dient te vermelden.

In de volgende Dwars zal er meer aandacht worden geschonken aan de speciale uitgaven van Geleerden en straatnamen in de Watergraafsmeer.