Home Oud Oost Gezellige gratis kerstbarbecue en gratis cadeautjes in Oostpoort

Gezellige gratis kerstbarbecue en gratis cadeautjes in Oostpoort

0

De vijftig winkeliers van winkelgebied Oostpoort trakteren op zaterdag 17 december tussen 12.00 en 16.00 uur op een gratis kerstbarbecue en er zijn leuke cadeautjes voor kinderen. Ook kan je kleine worden geschminkt en komen de lokale Christmas Belles en de Blue Grass Boogiemen (Kerst)liedjes zingen.

De klapper op de vuurpijl van de kerstdag in Oostpoort is een gratis winterbarbecue met smaakvolle hapjes en lekkere warme drankjes voor jong en oud. ‘Kom gezellig langs om samen met je familie en de buurt in de kerststemming te komen. Warm op aan de barbecue, geniet van lekkere Kersthapjes, (vegan) snert, warme choco en kruidige glühwein. Iedereen is welkom en betalen voor eten en drinken hoef je niet.’

De winkeliers willen een dag voor ieder kind organiseren. Daarom kun jij je aanmelden voor een gratis cadeautje voor je kind. Via deze website meld je jouw kind aan. Vervolgens kunnen kinderen op de dag zelf onder de Kerstboom in de schatkamer van de Kerstman op eigen houtje een cadeautje uitzoeken, gratis en voor niks.