Home Overzicht Vrouw overvallen in woning en gedwongen geld te pinnen

Vrouw overvallen in woning en gedwongen geld te pinnen

0

Een 34-jarige vrouw is door twee mannen overvallen in haar woning aan de Linnaeusparkweg. Rond 6.30 uur krijgt de bewoonster de schrik van haar leven als ineens twee personen naast haar bed staan. De mannen bedreigen de vrouw en eisen dat zij geld overmaakt. Ook nemen de overvallers persoonlijke bezittingen van het slachtoffer af. Maar dit is nog niet alles, de vrouw moet ook met de mannen mee omdat zij nog meer geld willen.

Dan wordt er een lange route afgelegd. Vanaf de woning lopen de drie via de Hogeweg, Polderweg, Celebesstraat, Bonistraat en het Boniplein en eindigen bij een geldautomaat aan de Sumatrastraat. Hier pint het slachtoffer een geldbedrag en staat dit aan de overvallers af. Hierna gaan de mannen er vandoor.

De ene man heeft een licht getinte huidskleur. Hij droeg een donkere joggingbroek, handschoenen en een mondkapje. De andere man heeft een forser postuur en is donker gekleed.

De recherche heeft deze woningoverval in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heb je iets gezien? Of heb je andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.