Home Overzicht Hans Klok komt met spectaculaire show naar Kop Java-eiland

Hans Klok komt met spectaculaire show naar Kop Java-eiland

0

Hans Klok, de snelste illusionist ter wereld, is terug in Nederland en is met de spectaculaire show Hans Klok & Friends op tournee. Van 3 tot en met 12 september is de voorstelling te zien in een enorme circustent die op het Java-eiland wordt neergezet. Je ziet de magiër samen met zijn danseressen in topvorm. Alle illusies die de artiest wereldberoemd maakten, komen voorbij. Het is zijn eerste grote show sinds het uitbreken van de coronacrisis.

De show biedt meer. Samen met sensationele acrobatiek, vliegende motoren en onnavolgbare comedy zorgt Hans voor ruim 90 minuten spektakel. Hans Klok & Friends is dus veel meer dan alleen maar een magische show. Je  bent vanaf anderhalf uur voor aanvang al welkom om te genieten van de festivalsfeer. Foodtrucks, terrassen en muziek maken de beleving compleet.

Hans Klok komt na show weer snel terug in Oost. Vanaf 26 september heeft hij een speciaal voor hem gebouwd theater. Aan de Cruquiusweg opent dan The Harbour Club Theater waar hij  dinnershows in Vegas-style geeft. Hans Klok kan dan na anderhalf jaar weer optreden op een vaste plek.

Check Tickets