Home Eten&Drinken Hapjes, drankjesmodeshows en meer op de WIJburg-Dag

Hapjes, drankjesmodeshows en meer op de WIJburg-Dag

0

Op IJburg barst het van het lokale ondernemerschap en IJburgers waarderen dat. Daarom organiseren de ondernemers van winkelcentrum IJburg op zaterdag 25 september de WIJburg-Dag. Op deze dag komen de IJburgers samen, kun je elkaar ontmoeten en met elkaar verbonden zijn. En vieren ze het ondernemerschap van IJburg.

‘Wij’ speelt een grote rol. Tijdens verschillende WIJ activiteiten zoals LekkerWIJ, Wij(zen) en Wijverbinden kan je genieten van al het goeds dat IJburg te bieden heeft. Zo delen de ondernemers van het winkelcentrum overheerlijke hapjes en drankjes uit. Dat zijn onder meer Vinny’s Bakery, Viswinkel IJburg, Bagels&Beans en Biolicious. Er zijn mindfull activiteiten samen met IJSBurcht, 4TH Gym en Supa Dupa Cycles. De gaafste fashion trends kun je zien tijdens de Pop-Up Modeshow met onder andere Eye Care, Stitch en Flo4 Kidz. Oud volleyballer Ron Zwerver geeft om 12.00 uur een volleybal clinic en sluit deze af met een signeersessie van zijn boek Eeuwig Goud bij IJburg Boeken.

Ook is gedacht aan de kleine IJburgers. Voor de kinderen van IJburg ist er namelijk een silent disco. Om de dag compleet te maken, ontvangen bezoekers ook een gave goodiebag, gevuld met verschillende goodies van de ondernemers. Die wil je echt hebben…

WIJburg-Dag op zaterdag 25 september tussen 12.00 en 16.00 uur in winkelcentrum IJburg.