Home Overzicht Hele kerstvakantie in Plein Theater de familievoorstelling ‘Nietsnut’

Hele kerstvakantie in Plein Theater de familievoorstelling ‘Nietsnut’

0

Ieder jaar in de kerstvakantie is het feest in het Plein Theater op het Sajetplein. Dit jaar met de familie-theatervoorstelling Nietsnut! van Theatergroep Wie Walvis.

De voorstelling Nietsnut! is een ode aan onzin. Aan een wereld die je pas ziet als alles stilvalt en je de tijd hebt om heel goed te kijken. Een wereld vol fantasie die je nodig hebt om te ontdekken wie je écht bent!

Oscar werkt altijd en Oscar werkt ook altijd hard. Hij heeft nauwelijks tijd om een broodje te eten of naar de wc te gaan. De apparaten om hem heen jagen hem op. Als hij ook maar even te laat is gaan ze tekeer. Maar dan valt plots de stroom uit en is het stil. Doodstil. Of toch niet?

Wat is dat voor raar getik in de koelkast en komt er nou muziek uit de magnetron? Ineens gaat het licht aan en staan er twee vreemde figuren in de kamer. Ze beginnen de boel op stelten te zetten. Oscar wil dat ze gaan maar dat lukt niet. Ze maken Oscar steeds meer aan het twijfelen over wat hij doet en wie hij is. Want in hoeverre is Oscar Oscar nog als niets meer is hoe het was?

Naast de voorstelling zijn er kleine, winterse verrassingen te ontdekken op het plein voor het theater

Nietsnut! (6+) door Theatergroep Wie Walvis in het Plein Theater, Sajetplein 19 van 19 december tot en met 3 januari om 13.00 uur en om 16.00 uur.

Stadspassers met een groene stip kunnen voor maar 4,50 euro naar de voorstelling! Vergeet de pas niet mee te nemen om te laten zien bij de kassa.
Tickets www.plein-theater.nl