Home Nieuws uit Artis Cadeautjes kopen in de webshop van Artis

Cadeautjes kopen in de webshop van Artis

0
v.l.n.r knuffel Afrikaanse pinguïn (€ 13,95), kinderservies met Allemaal Artis print (set € 14,95), rugzak met leeuwenprint (€  24,95), houten dierenset ontworpen door Floris Hoovers € 29,95), Artis de Partis knuffel en magneet (set € 30,95), kinderparaplu met dierenprint (€ 12,95). 

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? De nieuwe webshop van Artis is vanaf vandaag geopend. Naast de winkel in het park is er nu ook online een selectie Artis-artikelen zoals knuffels, puzzels, kinderservies en posters.

Uiteraard ontbreken Artis de Partis en Artis de Marsis niet in de collectie. Deze handgemaakte knuffels van gerecycled materiaal zijn verkrijgbaar in drie formaten. Speciaal voor de decembermaand staan er op de homepagina cadeautips onder de 15 euro zoals de traditionele jaarkalender met foto’s van de fotograaf van Artis.

Bomenboekjes en paraplu’s van PET-flessen
Artis streeft ernaar om elk product zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk te produceren. Zo zijn bijvoorbeeld alle knuffels van Artis voorzien van een vulling bestaande uit enkel gerecycled materiaal en zijn de rugzakken en paraplu’s van Artis gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Verschillende producten hebben een speciaal ontworpen print. Bijvoorbeeld de bomenboekjes; een blanco notitieboekje dat geheel rondom bedrukt is met een foto van een van de bomen uit Artis. Ook zijn er posters met prenten gebaseerd op werken uit de Artis-Bibliotheek.

Verzenden en bezorgen
Momenteel bezorgt Artis alleen producten binnen Nederland. Artis streeft ernaar om iedere bestelling binnen 2-3 werkdagen te bezorgen. Voor elke bestelling via de Artis-webshop wordt een bedrag van € 4,95 in rekening gebracht voor verzend- en administratiekosten. In het  park is de Artis-winkel te bezoeken. De winkel is dagelijks geopend. Hier is het volledige assortiment aan producten verkrijgbaar. Van knuffels tot posters en van rugzakken tot babyrammelaars.

 webshop.artis.nl