Home Overzicht Hema opent op 26 augustus nieuwe winkel in het winkelcentrum Brazilië

Hema opent op 26 augustus nieuwe winkel in het winkelcentrum Brazilië

0

Hema opent op 26 augustus om 10.00 uur een nieuwe winkel in het winkelcentrum Brazilië aan de Oostelijke Handelskade. Het wordt de eenentwintigste vestiging in de stad. De winkel telt 272 vierkante meter en het is ingericht volgens het nieuwste Hema winkelconcept.

Het is vooral de overzichtelijkheid en de frisse uitstraling van de winkels die bij klanten in het oog springen. De indeling in productwerelden maakt in één keer duidelijk waar je moet zijn.

Tot nu toe had Hema nog geen winkel in het gebied rondom het winkelcentrum Brazilië en daarom is er gekozen voor de plek in het Oostelijk Havengebied. De winkel is voorzien van de nieuwste inrichting, waardoor het een warme en duurzame uitstraling krijgt.

Hema is in 1926 opgericht in Amsterdam en daardoor heeft de winkelketen een speciale band met de stad. Zo staat het Hema hoofdkantoor nog altijd in Amsterdam. ‘Daarom is het voor Hemas altijd extra bijzonder om in de hoofdstad een nieuwe winkel te openen’, zegt Phillip Mes, landendirecteur Hema Nederland. ‘En op die manier kunnen we het dagelijks leven van onze klanten in het Oostelijk Havengebied nog beter, makkelijker en leuker maken.’

Hema heeft 32.000 eigen producten en diensten, meer dan 750 winkels en 19.000 medewerkers. Hema is actief in twaalf landen op drie continenten.