Het Flevopark is de plek waar je op 12 mei een, volgens de organisatoren, oergezellige VRIJMIBO in het Flevopark kunt beleven. Het is de eerste van een serie TAPT Festivals die in zeven steden worden gehouden. Zaterdag 13 mei is het de hele dag feest in het Flevopark.

Anders dan de naam op het eerste gezicht doet vermoeden, is TAPT Festival veel meer dan een festival waar je naartoe komt om bier te drinken. Al komt de bierliefhebber zeker aan z’n trekken met meer dan vijftig verschillende brouwerijen uit binnen- en buitenland. TAPT Festival heeft naast bier ook goede wijnen, champagne en foodtrucks met kraakverse pizza’s, juicy burgers en onweerstaanbaar lekkere Mexicaanse gerechten zodat de bezoekers een goede bodem kunnen leggen.

Verder staat TAPT Festival bekend om z’n spelletjes (denk aan mega-Jenga en jeu de boules), maar er is ook keuze uit heel veel tafelspelletjes, waaronder Halli Galli, Regenwormen en 30 seconds. Verder is er een DiscoBingo, kun je heerlijk chillen in het gras of leg je deze mooie dag vast in de Photobooth. Een van de knallers is de populaire Jopen Silent Disco waar je met een koptelefoon lekker ongegeneerd meezingt op de foutste Guilty Pleasures. Maar ook het hoofdpodium van Club TAPT zorgt voor de nodige voetjes van de vloer en handjes in de lucht.

TAPT Festival in het Flevopark op vrijdag 12 mei van 17.00 tot 23.00 uur en zaterdag 13 mei van 13.00 tot 23.00 uur.