Home Overzicht House of Bird opent bockseizoen met Bocktoberfest

House of Bird opent bockseizoen met Bocktoberfest

0

House of Bird in het Diemerbos opent op 6 oktober het bockbierseizoen met hét Bocktoberfest. Het belooft een mooie aftrap te worden met onder meer de lancering van het nieuwe bier Kaketoekomst, veiling voor het goede doel, Open NK Rodebock en verschillende DJ’s.⁠ ⁠

Het bocktoberfest wordt georganiseerd door House of Bird, het proeflokaal van brouwerij Bird Brewery. Vanaf 17.00 uur knallen er vrolijke vibes door het proeflokaal en lanceren zij het bier Kaketoekomst. De opbrengsten van het bier worden gebruikt om samen met Club Kakatua een trash barrier aan te leggen op Bali, waarmee ze jaarlijks 20.000 kilo plastic uit de rivier kunnen halen. Om extra geld op te halen wordt het eerste fust Kaketoekomst om 17.30 uur geveild, waarbij de winst volledig gaat naar Club Kakatua. De winnaar wordt de hele avond in het zonnetje gezet.

Het proeflokaal heeft altijd achttien eigen bieren op tap, maar speciaal voor het Bocktoberfest zijn er ook nog enkele herfstige bier te proeven in hun brouwlab. Gerijpte fusten, bijzondere brouwsels: stuk voor stuk leuke dingen. Verder komen een aantal seizoensbieren nieuw op tap, dus voor de bierliefhebber is er heel veel te ontdekken. Ook is er een speciaal menu dat helemaal past bij een bocktoberfest.”

Het Bocktoberfest isop vrijdag 6 oktober van 17.00 tot 23.00 uur in het proeflokaal House of Bird in het Diemerbos. Het is gratis toegankelijk.